VINTED, de app die je moet hebben!

Vrouwen in Nederland, doe mee! Ik heb sinds kort de gratis app Vinted gedownload, een tweede Marktplaats, maar dan beter. Heb je kleding, schoenen of accessoires die je niet meer gebruikt? Gooi het uit de kast, maak een foto, geef je prijs, en verkoop ze binnen no-time veilig op Vinted. Je doet niet alleen jezelf, maar ook een ander plezier. Ik ga jullie een stukje op weg helpen met de app en de voordelen aan jullie voorleggen!

Wat is Vinted?

Vinted staat voor het verkopen, ruilen en kopen van kleding, schoenen en accessoires  en je bepaalt helemaal zelf hoe je te werk gaat. De missie is, zorgen dat tweedehands wereldwijd onze eerste keuze wordt. Er zijn 11 miljoen leden, 11 duizend nieuwe leden per dag, 22,3 miljoen artikelen geplaatst, waarvan 90 per minuut en het duurt 49 seconden tot er weer een artikel wordt verkocht in de gehele catalogus! Vinted is wereldwijd al super populair en breekt nu door in Nederland.

Hoe werkt Vinted?

Ten eerste, maak een account aan. Je bent nu een vintie, maar nog met een lege kledingkast. Ga die kast opruimen! En gooi er alles uit wat je eigenlijk toch nooit aandoet. Het is zo zonde als het daar toch maar ligt. Ik heb het zelf ook gedaan en wat voelt het goed om er nu lekker geld voor te krijgen en er iemand anders blij mee te maken! Maak er duidelijke foto’s van met je smartphone en binnen een minuut staan ze op Vinted. Je voegt je beschrijving, kenmerken, de nieuwprijs en je gevraagde prijs toe en klaar is kees. En nu gaan uitbreiden, probeer een zo vol mogelijke kledingkast te creëren, hierdoor heb je meer fans en dus meer kopers. Zodra iemand geïnteresseerd is kunnen ze je een bericht sturen, het chatten over de details kan beginnen. Daarna hoeft de koper alleen maar op ‘ IK WIL HET’ te klikken en vervolgens regelt Vinted jouw verkoop. Het werkt gewoon! Ook is het super handig dat je advertenties in je kledingkast gewoon blijven staan. Het is niet zo dat ze na een bepaalde tijd verlopen en verwijdert worden, wat Marktplaats daarentegen wel doet. Ook heeft Vinted regelmatig leuke acties, zo hebben ze momenteel ( in de maand Maart ) gratis verzending. Vinted betaald de verzendkosten en dat maakt het aantrekkelijk voor de koper en verkoper!

Vinted is 100% veilig

Je kan altijd met ze chatten en ze reageren dan ook binnen een halfuur. Zodra jouw gekochte artikel uiteindelijk nooit is verstuurd vergoeden zij jouw kosten. Dit voordeel en stukje veiligheid heb je op Marktplaats natuurlijk al niet.. Ook komen ze je tegemoet als je gekochte artikel beschadigd is of niet is zoals het in de omschrijving stond.

Betalen, versturen en uitbetaald krijgen

Je kan betalen met een Creditcard, PayPal maar ook gewoon met iDeal. Verzendingen moeten via PostNL gaan. Betalingen voor gemaakte deals zie je direct terug in je Vinted-portemonnee. Ga naar je Vinted-portemonnee om je verdiende geld over te zetten naar je eigen bankrekening!

12026606_1041286279276937_1970752320_n[1]        12527761_1041286059276959_825932267_n[1]      12721957_1041286149276950_1627490421_n[1]

Vinted is mijn favoriete app geworden. Het is niet alleen leuk en handig maar ook gewoon verslavend. Zodra je merkt dat het écht werkt, veilig, gratis en snel, heb je zin om meer te verkopen! En dames, het biedt weer meer ruimte in onze kledingkasten! Vinted gaat voor tweedehands wereldwijd eerste keus maken, en daar kunnen wij aan meewerken. En wie wil dat nou niet in deze dure tijd? De app is gratis te downloaden via Play Store voor Android gebruikers en in de App Store voor de Apple gebruikers onder ons! Ook kun je ze vinden op Facebook en Instagram.  Download de app, en misschien zien we elkaar snel terug als echte Vintie! X

 

 

Een gedachte over “VINTED, de app die je moet hebben!

Plaats een reactie